Πολιτική επιστροφής χρημάτων και προϊόντων

Υπαναχώρηση

ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΡΟΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ Η/ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕΣΩ ΜΕΙΛ , INSTAGRAM , FACEBOOK  , VIBER , MESSENGER , TWITER , PINTEREST  ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΝΑΛΙ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ OLVIOS JEWELRY.

Ο αγοραστής έχει το δικαίωμα, μέσα σε 14 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος να υπαναχωρήσει από την αγορά, αφού πρώτα ενημερώσει το κατάστημα τηλεφωνικώς ή με e-mail, με την υποχρέωση όμως να καλύψει το κόστος (δαπάνη) επιστροφής του προϊόντος (αποστολέας) στην φυσική έδρα του ηλεκτρονικού καταστήματος μας www.olvios.net που είναι:

OLVIOS JEWELLERY.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ 18 ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΑΤΤΙΚΗ 10559
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΡΥΣΩΝ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ & ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΙΔΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΟΙΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΡΩΝ ΤΟΥΣ.
Τηλέφωνο: 2155252748
Φάξ: 2155252748
Email : [email protected]
Ιστος: www.olvios.net
Αρ. Γ.Ε.ΜΗ:    004562501000
Επωνυμία:    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Διακριτικοί Τίτλοι:    Olvios Jewelry
ΑΦΜ:    045467086
Ημ/νία Έναρξης Επιτηδεύματος:    27/12/2001
Νομική Μορφή:    ΑΤΟΜΙΚΗ 
Κατάσταση:    Ενεργή

Στην συνέχεια το ηλεκτρονικό κατάστημα www.olvios.net μέσα σε 14 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που θα ενημερωθεί από τον αγοραστή και αφού έχει παραλάβει το επιστρεφόμενο προϊόν , θα επιστρέψει στον αγοραστή τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδείξει ο ίδιος στην υπαναχώρησή του.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα στον καταναλωτή που πλήρωσε για την αγορά του προϊόντος , εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα κατά την οποία ενημερώθηκε για την υπαναχώρηση. 

Έγκυρη θεωρείται η υπαναχώρηση όταν το προϊόν έχει επιστρέψει στην φυσική έδρα του ηλεκτρονικού καταστήματος, στην αρχική του κατάσταση και στην αρχική του συσκευασία και δεν έχει υποστεί καμία ζημιά ή φθορά.

Επίσης έχετε τη δυνατότητα αλλαγής του προϊόντος εντός 14 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του με οποιοδήποτε άλλο κόσμημα της αρεσκείας σας αντίστοιχης αξίας με το πρώτο ή μεγαλύτερης. Στην παραπάνω περίπτωση επιστροφής και αλλαγής προϊόντων εξαιρούνται οι βέρες, οι οποίες κατασκευάζονται αποκλειστικά για εσάς και δε δύναται η επιστροφή ή αντικατάστασή τους.

Τα κοσμήματα που επιστρέφονται θα πρέπει να βρίσκονται μέσα στη συσκευασία τους στην κατάσταση που σας παραδόθηκε, έχοντας φορεθεί μόνο για πρόβα κι όχι για χρήση. Επίσης θα πρέπει να είναι καλά συσκευασμένα ώστε να μην υποστούν φθορές κατά τη μεταφορά τους και για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που κάποιο ή κάποια από τα κοσμήματα βρεθούν να ειναι χρησιμοποιημένα ή/και φθαρμένα τότε η επιστροφή τους θα θεωρείται άκυρη θα επιστρέφονται στον αγοραστή με Κούριερ και η αξία του/τους θα βαρύνουν τον πελάτη..

Εφόσον διαπιστωθεί ότι δεν πληρούνται οι όροι και οι προϋποθέσεις επιστροφής του/των προϊόν/των, όπως αναλυτικώς αναφέρονται παραπάνω, το/τα προϊόν/τα δε θα γίνεται/νονται δεκτό/ά και θα επιστρέφεται/φονται στον πελάτη με τα έξοδα μεταφοράς να βαρύνουν τον ίδιο. Δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν απώλεια ή φθορά κατά τη μεταφορά του/των προϊόντος/ντων .
Κοσμήματα και προϊόντα , που επιστρέφονται και δεν πληρούν τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις επιστροφής προϊόντων δε θα γίνονται δεκτά. Σε αυτή τη περίπτωση , επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής κι επιστροφής αυτών των προϊόντων. Σε κάθε περίπτωση οι χρεώσεις σχετικά με τα έξοδα αποστολής υπόκεινται στην διακριτική ευχέρεια της εταιρίας Olvios Jewelry , ξεχωριστά και ανάλογα την κάθε περίπτωση.

Σε περίπτωση επιστροφής κάποιου προϊόντος και μη αντικατάστασής του με κάποιο άλλο, η εταιρία θα καταβάλλει το ποσό της παραγγελίας σας εντός 14 εργάσιμων ημερών από τη μέρα παραλαβής του στον τραπεζικό σας λογαριασμό, υποδεικνύοντάς μας απλώς το IBAN (GR……………………) του λογαριασμού σας. 

Εφόσον θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε παραλάβει, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρίας Olvios Jewelry / www.olvios.com ,  προκειμένου οι αντιπρόσωποί μας να σας καθοδηγήσουν για τη διαδικασία επιστροφής. Κατά την αποστολή του/των κοσμήματος/κοσμημάτων σας, στέλνετε το δέμα σας με χρέωση αποστολέα κι έπειτα το κατάστημα θα επιστρέψει ολόκληρο το ποσό που έχετε καταβάλει  κατά την αγορά σας. Τα χρήματα θα καταβληθούν σε προσωπικό λογαριασμό που μας έχετε υποδείξει έπειτα από επικοινωνία με την εταιρεία μας.

Έντυπο Υπαναχώρησης

Αλλαγές – Επιστροφές

Eχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε , χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων , εντός δεκατεσσάρων (14) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων .

Παρακαλούμε σημειώστε ότι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον:

1. Επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στη γραμμή 2105252748 ή στο [email protected]
2. Το προϊόν δεν έχει φορεθεί περαιτέρω της δοκιμής
3. Το ειδικό καρτελάκι της εταιρείας Olvios Jewelry καθώς και οι ετικέτες του προϊόντος δεν έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί με οποιονδήποτε τρόπο
4. Δεν έχουν αφαιρεθεί κομμάτια από το μπρασελέ του ρολογιού ή δεν έχει γίνει οποιουδήποτε είδους τροποποίηση.
5. Επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος όπως το κουτί, η εγγύηση, τα εγχειρίδια λειτουργίας και η απόδειξη αγοράς, καθώς όλα τα παραπάνω αποτελούν αναπόσπαστο μέρος τους προϊόντος
6. Εάν το προϊόν συνοδεύεται από δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί και το δώρο , μαζί με το προϊόν
7. Μας αποστείλετε τα προϊόντα μόνο μέσω της: ACS Courier.

Παρακαλούμε φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του.
Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων.
Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχών βλάβες και φθορές των προϊόντων μετά την χρήση τους και σε καμιά περίπτωση δεν υποχρεούται σε αντικατάσταση. Για την αντικατάσταση και οποιαδήποτε μορφής επισκευή προϊόντων, αρμόδια είναι μόνο η ίδια η αντιπροσωπεία.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μεταφορά και παραλαβή προς επισκευή προϊόντων προς και από την εκάστοτε αντιπροσωπεία. Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τους πελάτες μας.

Στην περίπτωση αλλαγής προϊόντος σε έκπτωση ή προσφορά, αυτά αλλάζονται στην εκάστοτε τιμή έκπτωσης ή προσφοράς και μέσα σε χρονικό διάστημα 14 εργάσιμων ημερών από την επιβεβαιωμένη παραλαβή της παραγγελίας εκ μέρους του αγοραστή.

Εάν η αλλαγή – επιστροφή οφείλεται σε υπαιτιότητα του καταστήματος, το κόστος επιστροφής επιβαρύνει το κατάστημα.

Η αλλαγή – επιστροφή θα γίνεται δεκτή μετά από έλεγχο του επιστρεφόμενου είδους από το κατάστημα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την περίπτωση που κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας διαπιστώσετε ότι τα είδη ή κάποιο είδος είναι φθαρμένο ή κατεστραμένο, ενημερώστε το κάταστήμα το συντομότερο δυνατον, ώστε να αναλάβει την ευθύνη. Το κόστος της επιστροφής βαρύνει το κατάστημα.
Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα γίνεται δεκτή η επιστροφή.
Απαραίτητη προϋπόθεση, για να γίνει δεκτή η επιστροφή, είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία. Στο δέμα της επιστροφής θα πρέπει υποχρεωτικά να περιλαμβάνεται η απόδειξη αγοράς. Μετά την παραλαβή της επιστροφής γίνεται επιστροφή των χρημάτων σας ή αντικατάσταση του είδους με κάποιο άλλο.

Εγγυήσεις και επιστροφές

Σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΕ, εάν τα προϊόντα που αγοράσατε αποδειχτούν ελαττωματικά ή δεν ανταποκρίνονται στα διαφημιζόμενα χαρακτηριστικά ο έμπορος οφείλει να τα επισκευάσει, να τα αντικαταστήσει, να μειώσει την τιμή ή να σας επιστρέψει τα χρήματά σας.
Αν αγοράσατε προϊόν ή υπηρεσία στο διαδίκτυο ή εκτός καταστήματος (τηλεφωνικά, με ταχυδρομική παραγγελία, ή από πωλητή κατ΄οίκον), έχετε επίσης το δικαίωμα ακύρωσης της αγοράς και επιστροφής των χρημάτων σας εντός 14 εργάσιμων ημερών, για οποιοδήποτε λόγο και χωρίς καμία δικαιολογία.
Αν δεν είστε σίγουροι σχετικά με το τι ισχύει στην περίπτωσή σας, μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε το εργαλείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα δικαιώματα καταναλωτών που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τα δικαιώματά σας όταν κάνετε αγορές στην ΕΕ.

Έντυπο Υπαναχώρησης

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία των προϊόντων σας εντός 24 ωρών από την πραγματοποίηση της,  είτε τηλεφωνώντας στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2155252748  είτε με την αποστολή με e-mail στο [email protected]

ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΓΟΥΜΕΝΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ .